Persberichten

Droam of werkelijkheid? Roamen doe je deze zomer ook op vakantie en onderweg

Geef maar toe, ook jij droomt ervan: vanop je vakantiebestemming in het zuiden van Frankrijk naar je favoriete series kijken of zonder zorgen muziek streamen. We hebben goed nieuws! Het moment waar we al zo lang van dromen, is eindelijk daar: op 15 juni nemen we afscheid van de roamingkosten binnen de Europese Unie. Roamen doe je trouwens het snelst met de FRITZ!Box 6820 LTE: de ideale router voor snel 4G-internet thuis én onderweg.

 In het buitenland of onderweg heb je jammer genoeg niet altijd een vaste internetverbinding of WiFi  ter beschikking. Gelukkig is de FRITZ!Box 6820 LTE (LTE = 4G) de perfecte vervanger van je vaste connectie. De modem maakt automatisch gebruik van de beschikbare mobiele netwerkbanden (3G/4G)  in Europa, via je lokale data-abonnement en zonder kabels of DSL. Zo heb je snel mobiel internet in heel Europa, zelfs in afgelegen gebieden waar geen of een te lage breedbandverbinding aanwezig is. En geen roamingkosten betekent pas echt zorgeloos surfen in het buitenland – van auto, camper, trein of boot tot vakantiehuisje of -park of gewoon the middle of nowhere. De extra voordelen? Je kan verschillende WiFi-apparaten verbinden met de FRITZ!Box 6820 LTE, dus neem gerust je smartphone, tablet én laptop mee op reis deze zomer.