Persberichten
Nu beschikbaar

Het thuisnetwerk dat in je zak past: de vernieuwde MyFRITZ!App voor iOS

Ook Apple-gebruikers kunnen vanaf nu de nieuwe MyFRITZ!App downloaden voor hun iPhone of iPad. De app is in een compleet nieuw jasje gestoken en biedt een geüpdatete, intuïtieve gebruikerservaring. Met de app luister je naar voicemailberichten, bedien je Smart Home-apparaten of krijg je eenvoudig toegang tot verbonden USB-opslagapparatuur – zowel thuis als onderweg. Bovendien stuurt de app je realtime notificaties van gemiste oproepen, nieuwe spraakberichten of gebeurtenissen in het thuisnetwerk. Om de app te installeren, heb je alleen een draadloze verbinding met een FRITZ!Box nodig. De MyFRITZ!App is te downloaden via de App Store. MyFRITZ! is overigens al langer geschikt voor Android-telefoons en te gebruiken via je internetbrowser.

De functies van de vernieuwde app zijn:

  • vernieuwde, intuïtieve indeling van de gebruikersinterface;
  • veilige toegang tot de FRITZ!Box – thuis en onderweg;
  • realtime notificaties over gebeurtenissen in het thuisnetwerk;
  • toegang tot de oproepenlijst en het antwoordapparaat van de FRITZ!Box;
  • eenvoudige bediening van Smart Home-apparatuur.