FRITZ!App Cam Service - Knowledge Base

FRITZ!App Cam Service

FRITZ!App Cam voor Android installeren

FRITZ!App Cam ontwikkelen we niet meer verder en we ondersteunen de app ook niet meer. Daarom bieden wij de app ook niet meer aan in de Google Play Store. Je kunt echter wel gebruik blijven maken van bestaande installaties van FRITZ!App Cam.

Als alternatief voor FRITZ!App Cam raden wij bijvoorbeeld de app Alfred Home Security Camera aan. We hebben deze app met succes getest in combinatie met de FRITZ!Box.

Als je toch FRITZ!App Cam wilt installeren, kun je de laatst gepubliceerde versie downloaden als APK-bestand onder het volgende adres:

https://service.avm.de/downloads/fritzapps/archive/FritzAppCam.apk