FRITZ!App Fon Service - Knowledge Base

FRITZ!App Fon Service

FRITZ!App Fon meldt "Access to contacts denied"

Als er wordt geprobeerd om toegang te krijgen tot de contacten van het iOS-apparaat, geeft FRITZ!App Fon de foutmelding "Access to contacts denied". Het is niet mogelijk om over te schakelen van het telefoonboek van de FRITZ!Box naar de iPhone-contacten.

1 Toegang tot contacten in iOS toestaan

Om ervoor te zorgen dat FRITZ!App Fon in iOS toegang heeft tot de locale contacten van je iOS-apparaat, moet je FRITZ!App Fon toegang verlenen tot je contacten:

1. Open de iOS-instellingen.
  2. Tik op "Privacy" en vervolgens op "Contacten".
  3. Schakel voor FRITZ!App Fon toegang tot je contacten in.