FRITZ!App Fon Service - Knowledge Base

FRITZ!App Fon Service

FRITZ!App Fon meldt "The FRITZ!Box used does not support FRITZ!App Fon"

Tijdens de configuratie van FRITZ!App Fon wordt de foutmelding "The FRITZ!Box used does not support FRITZ!App Fon. Please check whether a firmware update is available" weergegeven. FRITZ!App Fon kan niet worden gebruikt.

Oorzaak

• Tijdens het configureren werd een verkeerd product geselecteerd, bijvoorbeeld FRITZ!WLAN Repeater.

FRITZ!Box selecteren

1. Start FRITZ!App Fon.
  2. Tik op "More" en vervolgens op "Settings".
  3. Tik in de sectie "Account Information" op de optie "FRITZ!Box".
  4. Selecteer je FRITZ!Box in de lijst en tik op "Connect".