FRITZ!App Media Service - Knowledge Base

FRITZ!App Media Service

Door FRITZ!App Media ondersteunde bestandsindelingen

Met FRITZ!App Media kun je alle muziek, afbeeldingen, videobestanden, internetradiozenders en podcasts afspelen die beschikbaar zijn gesteld via de FRITZ!Box Media Server.

Belangrijk:Niet elk Androidapparaat kan alle bestandsindelingen (bijvoorbeeld audio-, video- en containerindeling) afspelen die door de FRITZ!Box Media Server worden ondersteund. Informatie over de ondersteunde bestandsindelingen, verkrijg je bij de fabrikant, bijvoorbeeld in het handboek.

De FRITZ!Box Media Server ondersteunt de volgende bestandsindelingen:

Opmerking:Mediabestanden waarvan de FRITZ!Box de tag-informatie niet kan lezen (in de tabel met * gemarkeerd), worden door FRITZ!App Media alleen weergegeven in de weergave "Folder" en "All tracks" of "All videos" of "All images" (afhankelijk van het bestandstype).

TypeBestandsindeling
Afbeeldingen BMP*, GIF*, JPEG, PNG, TIF*
Films 3GP*, ASF, AVI* (inclusief Divx3/4/5/6 en Xvid), DVR-MS*, Flash*, M1V*, M4V*, MJPEG*, MKV*, MP4*, MPE*, MPEG1*, MPEG2*, MPEG2-TS*, MPEG4* (inclusief H.264), MTS*, M2TS*, OGM*, Quicktime MOV*, Real Video*, VDR*, VOB*, WMV
Muziek 3GP*, AAC*, AC3*, AIF*, ASF, FLAC*, Karaoke CDG/BIN*, LPCM*, M4A*, MKA*, Monkey Audio* (APE), MPA*, MP1*, MP2*, MP3, Musepack Audio* (MPC), Ogg Vorbis*, Real Audio*, WAV*, Wavpack*, WMA
Playlists M3U, PLS, WPL
Internetradiozenders M3U, MP3, PLS
Podcasts M3U, MP3, PLS
Tabel: Ondersteunde bestandsindelingen *Media Server kan de tag-informatie van het mediabestand niet lezen