FRITZ!App Media Service - Knowledge Base

FRITZ!App Media Service

In welke volgorde worden mediabestanden gesorteerd?

FRITZ!App Media geeft de door de FRITZ!Box Mediaserver beschikbaar gemaakte bestanden weer in de volgorde die door de FRITZ!Box is opgegeven:

Opmerking:Bij het sorteren van audiobestanden in MP3- en WMA-indeling gebruikt de FRITZ!Box extra informatie die is opgeslagen in het audiobestand ("ID3 tag").

MediatypeSorteervolgorde
Muziek
Artiestenlijst ("Artiesten") alfanumeriek op naam van de artiest (ID3-veld "Artist")
Artiest Alle titels op tracknummer (ID3-veld "Track")

of, indien niet beschikbaar,

alfanumeriek op titel van de song (ID3-veld "Title")
Album 1
Album 2
Album n
Albumlijst ("Albums") alfanumeriek op titel van het album (ID3-veld "Album")
Album op tracknummer (ID3-veld "Track")

of, indien niet beschikbaar,

alfanumeriek op titel van de song (ID3-veld "Title")
Titellijst ("Alle titels") alfanumeriek op titel van de song (ID3-veld "Title")
Genrelijst ("Genres") alfanumeriek op genre (ID3-veld "Genres")
Genre Alle titels alfanumeriek op titel van de song (ID3-veld "Title")
Album 1
Album 2
Album n
Mappenlijst ("Mappen") alfanumeriek op map- of bestandsnaam
Afbeeldingen
Afbeeldingenlijst ("Alle afbeeldingen") alfanumeriek op bestandsnaam
Map met afbeeldingen alfanumeriek op map- of bestandsnaam
Films
Filmlijst ("Alle films") alfanumeriek op bestandsnaam
Map met films alfanumeriek op map- of bestandsnaam
Internetradio
Internetradiolijst ("Internetradio") alfanumeriek op naam van de radiozender
Podcasts
Podcastlijst ("Podcasts") alfanumeriek op naam van de podcast
Tabel: Sorteervolgorde van de FRITZ!Box Mediaserver