FRITZ!App Media Service - Knowledge Base

FRITZ!App Media Service
This document is also available for the following products:

FRITZ!App Media zonder Google Play Store downloaden

FRITZ!App Media ontwikkelen we niet meer verder en we ondersteunen de app ook niet meer. Daarom bieden wij de app ook niet meer aan in de Google Play Store. Je kunt echter wel gebruik blijven maken van bestaande installaties van FRITZ!App Media.

Als alternatief voor FRITZ!App Media raden wij bijvoorbeeld de app VLC for Android aan. We hebben deze app met succes getest in combinatie met de FRITZ!Box.

Als je toch FRITZ!App Media wilt installeren, kun je de laatst gepubliceerde versie downloaden als APK-bestand onder het volgende adres:

https://service.avm.de/downloads/fritzapps/archive/FritzAppMedia.apk