FRITZ!App WLAN Service - Knowledge Base

FRITZ!App WLAN Service

Waarom kan FRITZ!App WLAN niet worden gestopt?

FRITZ!App WLAN is een app met functies op systeemniveau, die het mogelijk maken draadloze verbindingen (WiFi) tot stand te brengen en de draadloze omgeving te analyseren. Daarom blijft FRITZ!App WLAN altijd actief op de achtergrond wanneer de app is gestart. Het is niet nodig om de app te stoppen, en dat is ook niet de bedoeling. Je kunt de app echter wel geforceerd stoppen in de Androidinstellingen onder "Apps > FRITZ!App WLAN".