MyFRITZ!App Service - Knowledge Base

MyFRITZ!App Service

Oude versie van de MyFRITZ!App voor Android installeren

Voor oudere modellen FRITZ!Box met een FRITZ!OS tussen versie 5.50 en 6.50 is een oude versie van de MyFRITZ!App beschikbaar onder het onderstaande adres. Deze versie van de MyFRITZ!App wordt niet langer door ons bijgewerkt of ondersteund:

https://service.avm.de/downloads/fritzapps/archive/MyFRITZ1.apk

Voor FRITZ!Box-modellen met FRITZ!OS 6.50 of nieuwer raden we het gebruik van de huidige MyFRITZ!App met uitgebreide functionaliteit aan, die je gratis kunt downloaden in de Google Play Store.