FRITZ!Box 3272 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 3272 Service

Bij het openen van de gebruikersinterface van de FRITZ!Box wordt alleen een lege, witte of onvolledige pagina weergegeven

Na het invoeren van fritz.box in de adresbalk van de webbrowser wordt wordt niet de gebruikersinterface weergegeven, maar een onvolledige of lege, witte pagina.

Voer de hier beschreven stappen na elkaar uit. Controleer na elke stap of het probleem is opgelost.

1 Avira-webbeveiliging uitschakelen

De volgende stap is alleen noodzakelijk als je beveiligingssoftware van Avira (bijvoorbeeld Antivirus Pro) gebruikt:

• Schakel "Avira Web Protection" uit of configureer een uitzondering voor "fritz.box" in de webbeveiliging.

Opmerking:De fabrikant kan je informeren wanneer je de webbeveiliging weer kunt inschakelen of hoe je een uitzondering configureert voor "fritz.box".

2 Cache van je webbrowser legen

• Leeg de cache van je webbrowser:
      • Google Chrome
        1. Klik op de knop (Google Chrome aanpassen en beheren) rechts van de adresbalk van Chrome.
        2. Klik op "Meer hulpprogramma's" en vervolgens op "Browsergegevens wissen...".
        3. Selecteer in het venster "Browsergegevens wissen" in de vervolgkeuzelijst "het eerste gebruik".
        4. Selecteer "Cookies en andere site- en plug-ingegevens" en "Gecachte afbeeldingen en bestanden".
        5. Klik op "Browsergegevens wissen".
      • Mozilla Firefox
        1. Klik op de knop (Menu openen) rechtsboven in Firefox.
        2. Klik op "Geschiedenis" en vervolgens op "Recente geschiedenis wissen".
        3. Selecteer "Alles" en klik op "Nu wissen".
      • Microsoft Edge
        1. Klik op de knop (Meer acties) rechtsboven in Edge en klik vervolgens op "Instellingen".
        2. Klik onder "Browsergegevens wissen" op "Kies wat u wilt wissen".
        3. Schakel de optie "Gegevens en bestanden in de cache" in en klik op "wissen".
      • Microsoft Internet Explorer
        1. Klik op de knop (Extra) rechtsboven in Internet Explorer.
        2. Klik op "Internetopties" en vervolgens op "Algemeen".
        3. Klik op de knop "Verwijderen".
        4. Schakel de optie "Tijdelijke internetbestanden" in en klik op "Verwijderen".
      • Apple Safari
        1. Klik in de menubalk van Safari op "Safari" en klik vervolgens op "Voorkeuren".
        2. Klik op "Geavanceerd" in de instellingen en schakel de optie "Toon Ontwikkel-menu in menubalk" in.
        3. Klik in de menubalk op "Ontwikkel" en klik vervolgens op "Leeg caches".
        4. Klik op "Safari" in de menubalk en klik vervolgens op "Stel Safari opnieuw in".
        5. Klik in het volgende venster op de knop "Stel opnieuw in".