FRITZ!Box 3272 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 3272 Service

Met FRITZ!Box verbonden opslag (NAS) gebruiken in combinatie met Apple Time Machine

Het is niet mogelijk een met de FRITZ!Box verbonden USB-opslagapparaat te gebruiken in combinatie met Time Machine.

Het gebruik van Time Machine is alleen mogelijk in combinatie met: externe harde schijven die rechtstreeks met de computer zijn verbonden via Thunderbolt, FireWire of via USB; de geïntegreerde harde schijf van een Apple Time Capsule; en stations van andere computers met Apple OS X of Apple Leopard Server in het FRITZ!Box-thuisnetwerk.

Opmerking:Het is niet mogelijk een Apple Time Capsule te verbinden met een LAN-poort of het draadloze netwerk van je FRITZ!Box om deze dan op elke computer in het FRITZ!Box-thuisnetwerk te gebruiken. Meer informatie over Time Machine en Time Capsule vind je in de overeenkomstige documentatie. Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen met Apple.