FRITZ!Box 3272 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 3272 Service

In welke volgorde worden mediabestanden gesorteerd?

De FRITZ!Box Media Server kan muziek, afbeeldingen en videobestanden in verschillende bestandsindelingen (zoals audio-, video- en containerindeling) en webradioprogramma's en podcasts overdragen naar afspeelapparaten of software in het thuisnetwerk. Hierdoor hebben alle computers en veel andere apparaten in het FRITZ!Box-thuisnetwerk (bijvoorbeeld tv's, smartphones met FRITZ!App Media, draadloze muzieksystemen) toegang tot een centrale mediaverzameling.

Wanneer afspeelapparaten of software toegang krijgen tot de FRITZ!Box Media Server, worden de mediabestanden weergegeven in deze volgorde:

Belangrijk:afspeelapparaten of software kunnen een andere sorteervolgorde voor de FRITZ!Box Media Server definiëren! In dat geval worden de mediabestanden gesorteerd volgens de specificaties van het afspeelapparaat of de software.

Opmerking:Bij het sorteren van audiobestanden in MP3- en WMA-indeling gebruikt de FRITZ!Box extra informatie die is opgeslagen in het audiobestand ("ID3 tag").

Type mediaSorteervolgorde
Muziek
Index van artiesten alfanumeriek op naam van de artiest (ID3-veld "Artist")
Artiest Alle songs op songnummer (ID3-veld "Track")

of, als er geen nummers zijn,

alfanumeriek op titel van de song (ID3-veld "Title")
Album 1
Album 2
Album n
Index van albums ("Albums") alfanumeriek op titel van het album (ID3-veld "Album")
Album op songnummer (ID3-veld "Track")

of, als er geen nummers zijn,

alfanumeriek op titel van de song (ID3-veld "Title")
Index van titels ("All titles") alfanumeriek op titel van de song (ID3-veld "Title")
Index van genres ("Genres") alfanumeriek op genre (ID3-veld "Genres")
Genre Alle songs alfanumeriek op titel van de song (ID3-veld "Title")
Album 1
Album 2
Album n
Index van mappen ("Folders") alfanumeriek op naam van de mappen of bestanden
Afbeeldingen
Index van afbeeldingen ("All images") alfanumeriek op bestandsnaam
Map met afbeeldingen alfanumeriek op naam van de mappen of bestanden
Video's
Index van video's ("All videos") alfanumeriek op bestandsnaam
Map met films alfanumeriek op naam van de mappen of bestanden
Webradio
Index van webradio's ("webradio") alfanumeriek op naam van de webradiostations
Podcasts
Index van podcasts ("podcasts") alfanumeriek op naam van de podcasts
Tabel: Sorteervolgorde van FRITZ!Box Media Server