FRITZ!Box 3272 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 3272 Service

Schakel de geavanceerde weergave in de gebruikersinterface in.

Wanneer de standaardweergave is geselecteerd in de FRITZ!Box-gebruikersinterface, worden sommige instellingen voor speciale gevallen verborgen. Als je alle FRITZ!Box-instellingen wilt zien, schakel je de "advanced view" in de gebruikersinterface in.

1 Geavanceerde weergave inschakelen

De procedure voor het inschakelen van de geavanceerde weergave hangt af van de FRITZ!OS-versie die is geïnstalleerd:

FRITZ!OS 6.50 en hoger

1. Open de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op de drie puntjes rechts boven in de gebruikersinterface.
  3. Klik op de aan/uit-knop om de geavanceerde weergave in te schakelen.

Fig.: Geavanceerde weergave inschakelen

• De geavanceerde weergave is ingeschakeld wanneer de aan/uit-knop groen is.

FRITZ!OS ouder dan 6.50

1. Open de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "View: Standard" in de onderste sectie van de gebruikersinterface.
    • Fig.: Geavanceerde weergave inschakelen

• De geavanceerde weergave is ingeschakeld en wordt weergegeven.