FRITZ!Box 3272 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 3272 Service

Netwerkapparaat in de gebruikersinterface wissen

In de gebruikersinterface worden alle computers, smartphones en andere netwerkapparaten vermeld, die al eens waren verbonden met de FRITZ!Box. Als je een bepaald apparaat niet meer wilt verbinden met de FRITZ!Box, kun je deze uit de lijst verwijderen.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1 Apparaat in de gebruikersinterface wissen

1. Klik op "Home Network" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Home Network" op "Home Network Overview".
  3. Klik op het tabblad "Network Connections".
  4. Klik op de knop (Verwijderen) naast het betreffende apparaat in de lijst met netwerkapparaten.

Opmerking:Als alternatief kun je met de knop "Verwijderen" onder de lijst met netwerkapparaten ook alle netwerkapparaten verwijderen die niet meer zijn verbonden met de FRITZ!Box en waarvoor je in de FRITZ!Box geen instellingen hebt gewijzigd.