FRITZ!Box 3272 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 3272 Service

FRITZ!OS bijwerken

FRITZ!OS is het besturingssysteem van de FRITZ!Box. Met regelmatige updates breiden we de functies uit van onze FRITZ!-producten en optimaliseren we de software voor de huidige stand van de techniek.

Met de functie "Online Update" kun je het meest recente FRITZ!OS voor je FRITZ!Box snel en gemakkelijk installeren. Als de "online update" niet lukt, bijvoorbeeld omdat de FRITZ!Box geen verbinding heeft met internet, kun je de firmware handmatig bijwerken.

1 Meest recente FRITZ!OS installeren

1. Klik op "System" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "System" op "Update".
  3. Klik op de knop "Find New FRITZ!OS".
  4. Klik op de knop "Start Update Now".

Nu is het meest recente FRITZ!OS geïnstalleerd. Als je in de gebruikersinterface onder "System > Update > Auto-Update" de optie "Notify me about new versions of FRITZ!OS and install new versions automatically" inschakelt, worden toekomstige updates automatisch geïnstalleerd.