FRITZ!Box 3272 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 3272 Service

FRITZ!NAS geeft niet alle beschikbare bestanden en mappen weer

Niet alle bestanden en mappen op een USB-opslagapparaat dat is verbonden met de FRITZ!Box, worden weergegeven in de FRITZ!NAS-gebruikersinterface (http://fritz.nas). Wanneer je Windows Verkenner gebruikt voor toegang tot het USB-opslagapparaat of wanneer je het USB-opslagapparaat verbindt met een computer, worden alle bestanden en mappen weergegeven.

Opmerking:De configuratieprocedure en de opmerkingen over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS voor je FRITZ!Box.

1 Bestandsindex bijwerken

Bestanden worden door de FRITZ!Box alleen automatisch geïndexeerd als je ze via een webbrowser kopieert naar de FRITZ!NAS-gebruikersinterface (http://fritz.nas).

Als je bestanden wilt weergeven die op een andere manier (bijvoorbeeld met Windows Verkenner) zijn gekopieerd naar een USB-opslagapparaat dat is verbonden met de FRITZ!Box, moet je de bestandsindex van de FRITZ!Box bijwerken. Je kunt de update uitvoeren met de FRITZ!Box-gebruikersinterface of met afspeelapparaten of software die UPnP ondersteunen (bijvoorbeeld een smartphone met FRITZ!App Media):

Bestandsindex bijwerken met de FRITZ!Box-gebruikersinterface

1. Klik op "Home Network" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Storage (NAS)" in het menu "Home Network".
  3. Klik in de tabel "Storage on the FRITZ!Box" op "not created" of "was created" voor elke in de lijst vermelde opslag die bestanden bevat.

Bestandsindex bijwerken met UPnP

1. Gebruik een afspeelapparaat of software met ondersteuning voor UPnP om de FRITZ!Box Media Server te openen. Klik vervolgens op "File Index".
  2. Klik op "Start Indexing" in het menu "File Index".