FRITZ!Box 3272 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 3272 Service

Extra bevestiging om bepaalde functies uit te voeren

De extra bevestiging is bij de eerste wijziging of uitvoering van een gevoelige functie eenmalig vereist. De bevestiging is dan een uur lang geldig, zodat je verdere wijzigingen binnen deze tijd niet opnieuw hoeft te bevestigen. Als je jezelf binnen dit uur opnieuw aanmeldt bij de gebruikersinterface, of je opent de gebruikersinterface in een venster van de webbrowser, is er voor het uitvoeren van een gevoelige functie weer een bevestiging nodig.

1 Uitvoeren bevestigen met een knop

1. Druk kort op een willekeurige knop van de FRITZ!Box wanneer je hiernaar wordt gevraagd in de gebruikersinterface. Ter bevestiging lichten de leds van de FRITZ!Box één keer op.
  2. Klik dan in de gebruikersinterface in het venster "Procedure confirmed" op "OK" om de procedure af te sluiten.