FRITZ!Box 3272 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 3272 Service

Vanaf internet toegang tot FRITZ!-producten in het thuisnetwerk

Vanaf internet heb je met de MyFRITZ!App voor Android gemakkelijk toegang tot alle FRITZ!-producten in je thuisnetwerk, ongeacht of dit een extra FRITZ!Box, FRITZ!Repeater of FRITZ!Powerline-adapter is. De MyFRITZ!App voor Android installeer je eenvoudig op je smartphone of tablet. Vervolgens kun je in de MyFRITZ!App onder "Home network" een VPN-verbinding tot stand brengen met je FRITZ!Box en de gebruikersinterface openen van andere FRITZ!-producten.

Als alternatief kun je ook een VPN-verbinding tot stand brengen met je FRITZ!Box, op Windows-computers bijvoorbeeld met het programma FRITZ!VPN, en via het thuisnetwerkoverzicht van de FRITZ!Box-gebruikersinterface toegang krijgen tot je FRITZ!-producten.

Afb.: "Thuisnetwerkapparaten met eigen webinterface" in MyFRITZ!App