FRITZ!Box 3272 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 3272 Service

Computer of ander apparaat in het FRITZ!Box-thuisnetwerk gebruiken

1 Apparaat voor het automatisch ophalen van IP-instellingen configureren

Zodat het apparaat altijd de juiste IP-instellingen gebruikt, moet je ervoor zorgen dat het apparaat automatisch de IP-instellingen ophaalt bij de FRITZ!Box (dit is de standaardinstelling van de meeste apparaten):

2 Apparaat met FRITZ!Box verbinden

• Verbind het apparaat via het draadloze netwerk of met een netwerkkabel met de FRITZ!Box.