FRITZ!Box 3370 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 3370 Service

Het FRITZ!Box-telefoonboek opslaan en herstellen

Je kunt je telefoonboek opslaan met de FRITZ!Box-gebruikersinterface. Je kunt altijd een back-up gebruiken om je telefoonboek te herstellen, zodat je zeker weet dat je geen gegevens verliest. Het telefoonboek kan ook worden overgezet naar een andere FRITZ!Box, bijvoorbeeld als je overstapt opeen ander FRITZ!Box-model.

Opmerking:De configuratieprocedure en de opmerkingen over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS voor je FRITZ!Box.

1 Telefoonboek opslaan

1. Klik op "Telephony" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Telephone Book" in het menu "Telephony".
  3. Klik op de knop "Save" en sla het telefoonboek op als XML-bestand op je computer.

2 Telefoonboek herstellen

1. Klik op "Telephony" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Telephone Book" in het menu "Telephony".
  3. Klik op de knop "Restore". Alle bestaande items worden overschreven tijdens het herstellen.
  4. Klik op de knop "Choose File" en selecteer het bestand (*.XML) met het telefoonboek dat je hebt opgeslagen.
  5. Klik op de knop "Restore Telephone Book".