FRITZ!Box 3370 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 3370 Service

Antwoordapparaat reageert op oproepen hoewel het is uitgeschakeld

Je hebt geen antwoordapparaat geconfigureerd in de FRITZ!Box of alle antwoordapparaten zijn uitgeschakeld, maar inkomende oproepen worden toch beantwoord door een antwoordapparaat. Bellers krijgen mogelijk de vraag om een pincode op te geven.

Opmerking:De configuratieprocedure en de opmerkingen over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS voor je FRITZ!Box.

Voer de stappen uit zoals hier aangegeven. Controleer na elke poging of het probleem is verholpen.

1 Tijdbeheer uitschakelen

Je hebt tijdbeheer gebruikt om te definiëren of en wanneer het FRITZ!Box-antwoordapparaat automatisch moet worden in- en uitgeschakeld. Deze instellingen worden toegepast, ongeacht of je het antwoordapparaat voordien handmatig hebt in- of uitgeschakeld. Daarom moet je het tijdbeheer uitschakelen voor het antwoordapparaat:

1. Klik op "Telephony" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Answering Machine" in het menu "Telephony".
  3. Klik op de tab voor het betreffende antwoordapparaat.
  4. Klik op de knop "Settings".
  5. Klik op "Additional Settings".
  6. Schakel de optie "Time control enabled" uit.
  7. Klik op "OK" om de instellingen op te slaan.

2 Extern afspelen uitschakelen

1. Klik op "Telephony" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Answering Machine" in het menu "Telephony".
    • Als een antwoordapparaat is geconfigureerd:
      1. Klik op de knop "Settings".
      2. Klik op "Additional Settings".
      3. Schakel extern afspelen in en voer "0000" in als pincode.
      4. Klik op "OK" om de instellingen op te slaan.
      5. Herhaal de stappen a - d voor alle geconfigureerde antwoordapparaten.
    • Als er geen antwoordapparaten zijn geconfigureerd:
      1. Klik op de koppeling "Configuring the answering machine".
      2. Gebruik de wizard om een antwoordapparaat in te stellen.

Opmerking:Het is niet belangrijk welke instellingen je definieert voor de bedrijfsmodus, de wachttijd voor de begroeting, de duur van de opname en nummers, want dit antwoordapparaat wordt weer gedeactiveerd.

3. Klik op de knop "Settings".
      4. Klik op "Additional Settings".
      5. Schakel extern afspelen in en voer "0000" in als pincode.
      6. Klik op "OK" om de instellingen op te slaan.
      7. Gebruik de aan-/uit-knop om het antwoordapparaat uit te schakelen.