FRITZ!Box 3370 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 3370 Service

Telefoon gaat niet over als iemand belt

Een of meer van de telefoons die zijn verbonden met de FRITZ!Box, gaan soms niet of nooit over wanneer iemand belt, maar je kunt wel zelf bellen.

Belangrijk: Sommige instellingen die hier worden beschreven, worden alleen weergegeven als de geavanceerde weergave is ingeschakeld in de gebruikersinterface. De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS.

Voer de hier beschreven stappen na elkaar uit. Controleer na elke stap of het probleem is opgelost.

1 Telefoonnummers toewijzen aan een telefoon

1. Klik op "Telephony" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Telephony Devices" in het menu "Telephony".
  3. Klik op de knop (Bewerken) voor de betreffende telefoon.
  4. Stel de configuratie van de telefoon zo in dat de telefoon reageert op inkomende oproepen naar het gewenste nummer: Voer het nummer in onder "Outgoing calls" of onder "Incoming calls", of schakel de optie "React to all numbers" in.
  5. Klik op "OK" om de instellingen op te slaan.

2 Je nummers laten controleren

Als de telefoon nog steeds niet overgaat wanneer je wordt gebeld op een internettelefoonnummer, terwijl de internetverbinding en het internettelefoonnummer correct zijn geconfigureerd, dan heeft je provider van internettelefonie technische problemen:

Belangrijk:Wanneer je je telefoonnummer overdraagt (bijvoorbeeld na overschakelen naar een IP-lijn), kun je vaak wel meteen zelf bellen met het nummer. Je kunt echter gedurende een of twee dagen niet worden gebeld op dit nummer, omdat het telefoonnummer dan nog niet volledig is overgedragen.

• Neem contact op met je provider van internettelefonie en vraag om je nummer te laten controleren.