FRITZ!Box 3370 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 3370 Service

Windows-offlinesynchronisatie mislukt bij het gebruik van opslag (NAS)

Windows-offlinesynchronisatie mislukt bij een poging gegevens op te slaan op de opslag (NAS) van de FRITZ!Box. De foutmelding "The process cannot access the file because it is being used by another process." wordt weergegeven in het Windows Synchronisatiecentrum bij elke poging een bestand te kopiëren.

1 Windows-offlinesynchronisatie kan niet worden gebruikt met opslag (NAS)

Windows-offlinesynchronisatie kan niet worden gebruikt met opslag (NAS). Windows-offlinesynchronisatie is alleen betrouwbaar bij het kopiëren van gegevens naar een andere Windows-computer. Fouten kunnen optreden bij de synchronisatie met netwerkstations op computers met andere besturingssystemen (bijvoorbeeld Apple OS X, Linux) of NAS-systemen (Network Attached Storage), zoals de FRITZ!Box.