FRITZ!Box 3390 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 3390 Service

Ondersteuning voor VPN-verbindingen met Windows Phone

Met VPN-technologie (Virtual Private Network) kun je veilige netwerkverbindingen via internet tot stand brengen tussen meerdere FRITZ!Boxes of computers met FRITZ!VPN, Android-apparaten, iOS-apparaten en een FRITZ!Box.

De FRITZ!Box ondersteunt de gestandaardiseerde IPSec-methode; dus over het algemeen kun je de FRITZ!Box ook gebruiken met VPN-oplossingen van andere fabrikanten. De FRITZ!Box ondersteunt echter niet het IKEv2-protocol dat door de Windows Phone 10 / 8.1 wordt gebruikt voor VPN-verbindingen. Het is daarom momenteel niet mogelijk Windows Phone te gebruiken voor een VPN-verbinding met de FRITZ!Box.