FRITZ!Box 3390 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 3390 Service

Aantal telefoonapparaten dat kan worden verbonden met de FRITZ!Box

Je kunt diverse telefoonapparaten gebruiken met je FRITZ!Box. Hoeveel apparaten je kunt gebruiken hangt af van het type lijn.

1 IP-telefoons

Je kunt maximaal tien IP-telefoons (bijvoorbeeld FRITZ!App Fon) registreren bij de FRITZ!Box.

2 Ingebouwd antwoordapparaat

Je kunt je FRITZ!Box gebruiken als antwoordapparaat, zonder dat je extra apparaten hoeft aan te sluiten. Je kunt maximaal vijf verschillende antwoordapparaten configureren.