FRITZ!Box 3390 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 3390 Service

Kan FRITZ!VPN worden gebruikt onder Windows 10?

De meest recente versie van het programma FRITZ!VPN kan niet worden gebruikt onder Windows 10. Momenteel werken we aan een nieuwe versie van FRITZ!VPN die compatibel is met Windows 10. We kunnen nog geen datum voor de update noemen. Of er een update beschikbaar is, kun je te allen tijde controleren op onze VPN servicepagina.

Opmerking:Tot er een nieuwe versie van FRITZ!VPN beschikbaar is, kun je de VPN-verbinding tot stand brengen met de Shrew Soft VPN Client.