FRITZ!Box 3390 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 3390 Service

Foutmelding "Error while reading the necessary data" bij het starten van MyFRITZ!App

MyFRITZ!App kan niet worden geopend. De foutmelding "Error while reading the necessary data: An SSL error has occurred and a secure connection to the server cannot be made." wordt weergegeven wanneer je MyFRITZ!App start.

Oorzaak

• Vanwege een verandering van Apple kan MyFRITZ!App niet meer automatisch worden geconfigureerd wanneer iOS 8.4.1 of hoger wordt gebruikt en FRITZ!OS 6.10 of later is geïnstalleerd op de FRITZ!Box.

1 Meest recente FRITZ!OS installeren

Deze fout treedt niet op met het meest recente FRITZ!OS: