FRITZ!Box 3390 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 3390 Service

Overstappen op een ander FRITZ!Box-model

Let op het volgende wanneer je de FRITZ!Box die je momenteel gebruikt met je DSL-lijn, gaat vervangen door een ander FRITZ!Box-model.

1 Overstappen op een ander FRITZ!Box-model

• Sluit de FRITZ!Box op je DSL-lijn aan zoals beschreven in de betreffende handleiding. Gebruik voor de aansluiting de met je FRITZ!Box meegeleverde voedingseenheid, kabels en adapters.
  • Als FRITZ!OS versie xx.05.01 of hoger is geïnstalleerd op de nieuwe FRITZ!Box, kun je de instellingen toepassen van een back-upbestand dat je met je oude FRITZ!Box hebt gemaakt. Als een oudere versie van FRITZ!OS is geïnstalleerd, moet je de FRITZ!Box helemaal opnieuw configureren.
  • Je kunt een bestaande draadloze verbinding met de oude FRITZ!Box alleen gebruiken voor de nieuwe FRITZ!Box als je de instellingen kunt toepassen. Als je dat niet doet, stel je de configuratie van de draadloze verbinding met de FRITZ!Box opnieuw in met je computer, zoals beschreven in de handleiding.
  • Telefoonboeken die je hebt aangemaakt met de FRITZ!Box, kunnen worden opgeslagen en overgezet naar de nieuwe FRITZ!Box.

Opmerking:Sommige FRITZ!Box-modellen hebben geen optie om telefoonboeken op te slaan en te herstellen.