FRITZ!Box 3390 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 3390 Service

Transmissiesnelheid van LAN-verbindingen is slechts 100 Mbit/s

De maximale transmissiesnelheid van de LAN-verbinding tussen de FRITZ!Box en een netwerkapparaat is 100 Mbit/s, hoewel het netwerkapparaat 1 Gbit/s (Gigabit Ethernet) ondersteunt.

Opmerking:De configuratieprocedure en de opmerkingen over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS voor je FRITZ!Box.

1 Energie-instellingen van FRITZ!Box wijzigen

1. Klik op "Home Network" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Home Network Overview" in het menu "Home Network".
  3. Klik op de tab "Network Settings".
  4. Schakel de optie "Power Mode" in voor alle LAN-poorten waarvoor je transmissiesnelheden tot maximaal 1 Gbit/s wilt hebben.