FRITZ!Box 3390 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 3390 Service

Onjuiste opslagcapaciteit wordt weergegeven voor het USB-opslagapparaat

Een netwerkapparaat (bijvoorbeeld een Windows-computer) toont een hogere opslagcapaciteit voor een als netwerkstation geconfigureerd USB-opslagapparaat dan de werkelijke beschikbare capaciteit op het USB-opslagapparaat.

1 Totale opslagcapaciteit wordt weergegeven van opslagapparaten die met de FRITZ!Box zijn verbonden

De FRITZ!Box maakt alle opslagmedia (bijvoorbeeld USB-opslagapparaten en onlineopslag) beschikbaar in het thuisnetwerk. Deze worden weergegeven in de gedeelde map \\fritz.box\FRITZ.NAS en kunnen worden geopend via het SMB-protocol (Server Message Block). Als een submap van deze netwerkmap wordt geconfigureerd als netwerkstation, kan de SMB-client van de computer alleen de opslagcapaciteit van de hele netwerkmap bepalen.

De computer toont dus de totale opslagcapaciteit van alle met de FRITZ!Box verbonden opslagapparaten voor alle submappen die zijn geconfigureerd als netwerkstations (bijvoorbeeld afzonderlijke USB-opslagapparaten). Dit is geen fout van de FRITZ!Box.