FRITZ!Box 3390 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 3390 Service
Not your product?

PPPoE Passthrough configureren in de FRITZ!Box

Met PPPoE Passthrough kunnen netwerkapparaten (bijvoorbeeld een computer, router) die zijn verbonden met de FRITZ!Box, hun eigen accountgegevens gebruiken om extra PPPoE-internetverbindingen tot stand te brengen via de FRITZ!Box. In dit geval werkt de FRITZ!Box als DSL-modem voor de netwerkapparaten.

Je kunt dan bijvoorbeeld je computer gebruiken om een extra internetverbinding via de FRITZ!Box tot stand te brengen door gebruik te maken van de internetverbinding voor je thuiskantoor die je werkgever je heeft verstrekt.

LET OP!Veel internetproviders brengen extra kosten in rekening voor het maken van aanvullende internetverbindingen. Je internetprovider kan je informatie geven over mogelijke kosten.

Vereisten / Beperkingen

• De FRITZ!Box moet een eigen verbinding hebben met internet.
  • De provider van de internetverbinding moet meerdere PPPoE-verbindingen toestaan.

Opmerking:Sommige internetproviders staan slechts één PPPoE-verbinding toe.

• De algemene filterinstellingen van de FRITZ!Box onder "Internet > Filters > Lists" zijn van toepassing op alle PPPoE-internetverbindingen.

Opmerking:De configuratieprocedure en de opmerkingen over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS voor je FRITZ!Box.

1 FRITZ!Box configureren

1. Klik op "Internet" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Account Information" in het menu "Internet".
  3. Klik op "Change Connection Settings" en schakel de optie "Connected network devices are also allowed to establish their own Internet connections (not recommended)" in.
  4. Klik op "Apply" om de instellingen op te slaan.

Netwerkapparaten die met de FRITZ!Box zijn verbonden, kunnen dan hun eigen internetverbindingen tot stand brengen.

Als je geen extra internetverbindingen kunt maken, dan is de PPPoE-verbinding niet goed geconfigureerd in het betreffende netwerkapparaat of de internetprovider staat geen extra PPPoE-verbindingen toe.