FRITZ!Box 3390 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 3390 Service

Instellingen van de FRITZ!Box opslaan en herstellen

De instellingen die je in de FRITZ!Box hebt geconfigureerd kun je opslaan in een back-upbestand. Met dit bestand kun je alle of geselecteerde instellingen (bijvoorbeeld telefoonboeken, toegangsdaten voor internet en instellingen voor het draadloze netwerk) later weer herstellen. Welke instellingen hersteld kunnen worden is afhankelijk van het FRITZ!Box-model en de geïnstalleerde FRITZ!OS-versie:

• Je kunt alle instellingen herstellen in iedere FRITZ!Box van hetzelfde model en dezelfde editie, zolang dezelfde of een nieuwere FRITZ!OS-versie is geïnstalleerd.
  • Geselecteerde instellingen kun je onafhankelijk van het FRITZ!Box-model en de FRITZ!OS-versie herstellen.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1 Instellingen opslaan

1. Klik op "System" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "System" op "Backup".
  3. Klik op het tabblad "Save".
  4. Voer een wachtwoord in.
  5. Klik op "Save" en sla het bestand "FRITZ!Box[...].export" op de computer op.

2 Instellingen herstellen

1. Klik op "System" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "System" op "Backup".
  3. Klik op het tabblad "Restore".
  4. Voer het wachtwoord in dat je hebt opgegeven bij het opslaan van het back-upbestand.
  5. Klik op "Browse" en selecteer het bestand "FRITZ.Box[...].export" met de instellingen die je wilt herstellen.
  6. Als je alleen bepaalde instellingen wilt herstellen, schakel je de optie "restore selected settings" in.
  7. Klik op de knop "Restore".
  8. Schakel de instellingen in die je wilt herstellen en klik op "Apply".

De instellingen worden nu hersteld. Controleer tot slot de afzonderlijke IP-configuraties van de apparaten in het thuisnetwerk, instellingen voor MyFRITZ!, portforwarding-regels, VPN-verbindingen en wijzig deze wanneer nodig.