FRITZ!Box 3390 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 3390 Service

Gameconsole in het FRITZ!Box-thuisnetwerk gebruiken

Je kunt je gameconsole gemakkelijk verbinden met een LAN-poort of het draadloze netwerk (WiFi) van de FRITZ!Box. Afhankelijk van de mogelijke functies op de gameconsole die je gebruikt, kun je de console vervolgens gebruiken voor toegang tot internet, het spelen van onlinegames, chatten met vrienden, of je gameconsole gebruiken als afspeelapparaat voor foto's, video's en muziek.

Ga voor de configuratie te werk zoals beschreven in de volgende handleiding voor je gameconsole: