FRITZ!Box 3390 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 3390 Service

Lampje "Info" knippert

Het lampje "Info" op je FRITZ!Box knippert bij diverse gebeurtenissen:

• FRITZ!OS wordt bijgewerkt
  • de beveiligingsinstellingen voor draadloos LAN worden automatisch overgebracht naar een FRITZ!WLAN Stick
  • een gebeurtenis die je hebt geselecteerd onder "System > Buttons and LEDs"
  • er is hardware of software

Opmerking:De configuratieprocedure en de opmerkingen over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS voor je FRITZ!Box.

1 Probleem heeft zich voorgedaan na een update van FRITZ!OS

Voer de volgende stappen uit als de fout is ontstaan na een update:

2 Probleem heeft zich voorgedaan na aansluiten van een FRITZ!WLAN Stick

De volgende stappen zijn alleen vereist als het probleem zich heeft voorgedaan na het aansluiten van een FRITZ!WLAN Stick:

Voorbereidingen

1. Verwijder de FRITZ!WLAN Stick uit de USB-poort van de FRITZ!Box.
  2. Verbind een computer met een LAN-poort op de FRITZ!Box.

Stick & Surf inschakelen

1. Klik op "Wireless" ("WLAN") in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Security" in het menu "Wireless" ("WLAN").
  3. Ga naar de sectie "Additional Security Settings" en schakel de optie "Enable AVM Stick & Surf" in.
  4. Klik op "Apply" om de instellingen op te slaan.

Je kunt je FRITZ!WLAN Stick aansluiten op de FRITZ!Box. De instellingen voor draadloze beveiliging worden dan overgebracht. Vervolgens kun je de FRITZ!WLAN Stick verbinden met je computer via Stick & Surf.

3 FRITZ!Box-instellingen controleren

In de FRITZ!Box-gebruikersinterface kun je configureren dat het lampje "Info" gaat knipperen bij een bepaalde gebeurtenis. Controleer welke gebeurtenis is geselecteerd en stop het knipperen:

1. Klik op "System" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Buttons and LEDs" in het menu "System".
  3. Controleer welke gebeurtenis is gedefinieerd voor het lampje "Info" en verhelp de oorzaak of wijzig de instellingen.