FRITZ!Box 3390 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 3390 Service

Kan geen spraakberichten afspelen die via e-mail zijn verzonden

Een afspeelapparaat of software (bijvoorbeeld WinAmp) kan geen WAV-bestanden afspelen die als spraakbericht zijn verzonden door het FRITZ!Box-antwoordapparaat.

1 Juiste afspeelapparaat of software gebruiken

Het afspeelapparaat of de software ondersteunt de audiocodec niet die is vereist om het bestand af te spelen.

• Speel de spraakberichten af met afspeelapparaten of software die bestanden in A-Law-indeling ondersteunen (bijvoorbeeld Windows Media Player).