FRITZ!Box 3390 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 3390 Service

Windows offline synchronisatie mislukt bij het gebruik van opslag (NAS)

Windows-offline synchronisatie mislukt als de gegevens moeten worden opgeslagen op een USB-opslagmedium dat is verbonden met de FRITZ!Box. In het Windows Synchronisatiecentrum wordt bij elk bestand dat gekopieerd moet worden de foutmelding "Het proces heeft geen toegang tot het bestand omdat het door een ander proces wordt gebruikt." weergegeven.

1 Windows offline synchronisatie kan niet worden gebruikt met opslag (NAS)

Windows offline synchronisatie kan niet worden gebruikt met opslag (NAS). Alleen bij de overdracht van gegevens op een andere Windows-computer werkt Windows offline synchronisatie gegarandeerd foutloos. Bij netwerkstations van computers met macOS of Linux en NAS-systemen (Network Attached Storage) zoals de FRITZ!Box kunnen fouten optreden.