FRITZ!Box 3390 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 3390 Service

Windows-offlinesynchronisatie mislukt bij het gebruik van opslag (NAS)

Windows-offlinesynchronisatie mislukt bij een poging gegevens op te slaan op de opslag (NAS) van de FRITZ!Box. De foutmelding "The process cannot access the file because it is being used by another process." wordt weergegeven in het Windows Synchronisatiecentrum bij elke poging een bestand te kopiëren.

Oorzaak

• Windows-offlinesynchronisatie is alleen betrouwbaar bij het kopiëren van gegevens naar een andere Windows-computer. Fouten kunnen optreden bij de synchronisatie met netwerkstations op computers met andere besturingssystemen (bijvoorbeeld Apple OS X, Linux) of NAS-systemen (Network Attached Storage), zoals de FRITZ!Box.

1 Probleem wordt onderzocht

Het probleem wordt momenteel onderzocht door onze ontwikkelingsafdeling. Als een update voor de FRITZ!Box een oplossing kan bieden, brengen we de betreffende FRITZ!OS-update uit voor de FRITZ!Box. We kunnen nog geen precieze datum geven voor de release van de update.

Opmerking:Je kunt instellen dat de pushservice je een e-mailmelding stuurt wanneer nieuwe updates beschikbaar zijn. Daarnaast kun je de FRITZ!Box zo configureren dat nieuwe updates automatisch worden geïnstalleerd. Je kunt deze opties inschakelen onder "System > Push Service" of "System > Update > Auto Update" in de gebruikersinterface.