FRITZ!Box 3390 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 3390 Service

FRITZ!VPN meldt "Error 1722 [...]"

De installatie van het programma FRITZ!VPN wordt automatisch afgebroken. Daarbij wordt de volgende foutmelding weergegeven:

"Error 1722. There is a problem with this Windows Installer package. A program run as part of the setup did not finish as expected. Contact your support personnel or package vendor."

Oorzaak

• De Windows-versie van de computer wordt niet ondersteund door de versie van FRITZ!VPN die je wilt installeren.

Juiste versie van programma downloaden en installeren

FRITZ!VPN kan worden gebruikt onder Windows 8.1 / 8 / 7 en is beschikbaar in afzonderlijke programmaversies voor de 64 en 32 bitversies van Windows. Installeer de versie die geschikt is voor jouw besturingssysteem:

1. Open in een webbrowser onze VPN-servicepagina.
  2. Download het programma FRITZ!VPN.

Belangrijk:Er zijn afzonderlijke versies van FRITZ!VPN beschikbaar voor Windows 8.1 / 8 / 7 (32/64 bit).

3. Installeer FRITZ!VPN op de computer die de VPN-verbinding met de FRITZ!Box tot stand moet brengen.