FRITZ!Box 3490 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 3490 Service

Maximale kabellengte

De FRITZ!Box wordt geleverd met diverse kabels voor de verbinding tussen je FRITZ!Box en bijvoorbeeld de DSL-lijn of een computer of netwerkhub. Als een van de kabels te kort is, kun je die verlengen.

Opmerking:De FRITZ!Box is verkrijgbaar in diverse productvarianten, die elk met andere onderdelen worden geleverd. Zie de informatie op de FRITZ!Box-verpakking voor de precieze inhoud van het pakket.

1 DSL-kabel

Het hele kabeldeel tussen "telephone jack - DSL splitter (not always present) - FRITZ!Box" kan doorgaans 20 m lang zijn, of vaak zelfs nog langer. Dit hangt af van de afstand tussen de centrale van je DSL-provider en je DSL-lijn.

Opmerking:Als je je eigen DSL-kabel maakt, raden we je aan CAT 5 UTP-netwerkkabels te gebruiken.

2 Netwerkkabel

De netwerkkabel tussen de FRITZ!Box en een computer of hub/switch kan maximaal 100 m lang zijn.

3 Kabels voor USB-apparaten

De kabel van een USB-apparaat (bijvoorbeeld een printer, apparaat voor massaopslag) dat is verbonden met de USB-poort op de FRITZ!Box, moet niet langer zijn dan 5 m.