FRITZ!Box 3490 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 3490 Service

Automatisch opstarten van de computer via internet mislukt

Je hebt de optie "Start this computer automatically as soon as it is accessed from the Internet" ingeschakeld voor je computer in de FRITZ!Box, maar de computer start niet automatisch op wanneer je de computer opent via internet.

Oorzaak

• De FRITZ!Box verstuurt niet het Magic-pakket dat is vereist om de computer automatisch op te starten ("Wake on LAN").

Opmerking:De configuratieprocedure en de opmerkingen over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS voor je FRITZ!Box.

1 Later proberen toegang te krijgen via internet

De FRITZ!Box verstuurt niet het Magic-pakket dat is vereist om de computer automatisch op te starten als de computer de voorafgaande 15 minuten nog is gebruikt.

• Open de computer later nog eens via internet, maar wacht eerst totdat de computer ten minste 15 minuten in stand-by is geweest,
    • of, start de computer handmatig op:
      1. Open de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
      2. Klik op "Home Network" en vervolgens op "Home Network Overview" in de gebruikersinterface.
      3. Klik op de tab "Network Connections".
      4. Klik op de knop (Bewerken) voor de computer die moet worden opgestart.
      5. Klik op de knop "Start Computer".