FRITZ!Box 3490 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 3490 Service

De opslagcapaciteit van een USB-harde schijf wordt met "0 Byte" weergegeven

De opslagcapaciteit van een USB-harde schijf die is verbonden met de FRITZ!Box, wordt weergegeven als "0 Byte" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface onder "Home Network > USB Devices > Properties".

1 Partities van meer dan 4 terabytes worden niet ondersteund

De FRITZ!Box ondersteunt partities van maximaal 4 terabytes. Doorgaans kun je partities van 4 terabytes of meer nog openen met Windows Verkenner of Apple OS X Finder als het USB-opslagmedium is geconfigureerd als netwerkstation op de computer. Je kunt echter geen gebruik maken van de FRITZ!NAS-gebruikersinterface (http://fritz.nas) om bestanden te kopiëren naar partities van 4 terabytes of meer.

Workaround

• Formatteer het USB-opslagmedium opnieuw en maak maximaal vier partities aan, die elk niet groter zijn dan 4 terabytes en die zijn geformatteerd met het bestandssysteem NTFS, FAT/FAT32 of ext2/ext3/ext4.

LET OP!Maak eerst een back-up van je gegevens voordat je het USB-opslagmedium opnieuw formatteert, want tijdens dit proces gaan alle gegevens verloren. De fabrikant kan je informatie geven over de procedure voor formatteren.