FRITZ!Box 3490 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 3490 Service

Kan FRITZ!VPN worden gebruikt in Windows 10?

De FRITZ!VPN-software kan niet worden gebruikt in Windows 10. Momenteel werken we aan een nieuwe versie van FRITZ!VPN die compatibel is met Windows 10. We kunnen nog geen precieze datum geven voor de release van de update. Je kunt altijd onze VPN-servicepagina raadplegen om te zien of er een update beschikbaar is.

Opmerking:Je kunt Shrew Soft VPN Client gebruiken om de VPN-verbinding tot stand te brengen tot een nieuwe versie van FRITZ!VPN beschikbaar is.