FRITZ!Box 3490 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 3490 Service

Foutmelding "Internal communication error (login -1). Exiting" wanneer je de gebruikersinterface opent

De FRITZ!Box-gebruikersinterface kan niet worden geopend. Wanneer je fritz.box typt in het adresveld van de webbrowser, wordt de foutmelding "Internal communication error (login -1)" weergegeven.

Voer de stappen uit zoals hier aangegeven. Controleer na elke poging of het probleem is verholpen.

1 FRITZ!Box opnieuw opstarten

1. Schakel de FRITZ!Box uit door de stekker uit het stopcontact te halen.
  2. Schakel de repeater na 5 seconden weer in.

Opmerking:De instellingen van de FRITZ!Box worden niet verwijderd bij het opnieuw opstarten. Het opnieuw opstarten duurt ongeveer 2 minuten. Gedurende die tijd heb je geen toegang tot de gebruikersinterface.

2 FRITZ!Box opnieuw instellen