FRITZ!Box 4020 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 4020 Service

Extra bevestiging om bepaalde functies uit te voeren

De extra bevestiging is bij de eerste wijziging of uitvoering van een gevoelige functie eenmalig vereist. De bevestiging is dan een uur lang geldig, zodat je verdere wijzigingen binnen deze tijd niet opnieuw hoeft te bevestigen. Zodra je opnieuw inlogt in de gebruikersinterface, of een gevoelige functie uitvoert in een nieuw venster van je webbrowser, is een nieuwe bevestiging nodig.

1 Uitvoeren bevestigen met een knop

1. Druk kort op een willekeurige knop van de FRITZ!Box wanneer je hiernaar wordt gevraagd in de gebruikersinterface. Ter bevestiging knipperen de leds van de FRITZ!Box één keer.
  2. Klik dan in de gebruikersinterface in het venster "Procedure confirmed" op "OK" om de procedure af te sluiten.