FRITZ!Box 4020 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 4020 Service

FRITZ!Box zonder eigen internettoegang als Mesh Master configureren

Je kunt Mesh ook gebruiken als je je FRITZ!Box de bestaande internetverbinding van een andere router gebruikt (bedrijf als IP-client). Stel de FRITZ!Box daarvoor in als Mesh Master zoals hier beschreven.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

FRITZ!Box als Mesh Master configureren

1. Klik op "Home Network" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Home Network" op "Mesh Networking".
  3. Klik op het tabblad "Mesh Settings".
  4. Schakel in de sectie "Mesh Operating Mode" de optie "Mesh Master" in.