FRITZ!Box 4020 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 4020 Service

Installatie start niet via de link "USB Remote Connection software"

Het is niet mogelijk om het programma FRITZ!Box USB Remote Connection te installeren via de link "USB Remote Connection software" in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box.

Oorzaak

• De instellingen van de webbrowser verhinderen dat een pop-upvenster waarmee de installatie van het programma wordt gestart, automatisch wordt geopend.

Instellingen webbrowser aanpassen

Configureer in de pop-upblocker van de webbrowser een uitzondering voor de FRITZ!Box:

• Google Chrome
    1. Klik op de knop (Google Chrome aanpassen en beheren) rechts van de adresbalk van Chrome.
    2. Klik op "Instellingen" en vervolgens op "Extensies".
    3. Klik op "Opties" bij de pop-upblocker die je gebruikt.
    4. Voer fritz.box in als uitzondering en sluit het venster "Extensies".
  • Mozilla Firefox
    1. Klik op de knop (Menu openen) rechtsboven in Firefox.
    2. Klik op "Opties".
    3. Klik linksboven in het menu op "Privacy & Beveiliging".
    4. Klik in de sectie "Toestemmingen" naast de optie "Pop-upvensters blokkeren" op de knop "Uitzonderingen".
    5. Voer onder "Adres van website" fritz.box in.
    6. Klik op "Toestaan" en vervolgens op "Wijzigingen opslaan".
  • Microsoft Internet Explorer
    1. Klik op de knop (Extra) rechtsboven in Internet Explorer.
    2. Klik op "Pop-upblokkering" en dan op "Instellingen voor pop-upblokkering".
    3. Voer onder "Adres van website waarvan pop-ups worden toegestaan" fritz.box in.
    4. Klik op "Toevoegen" en vervolgens op "Sluiten".