FRITZ!Box 4040 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 4040 Service

Telefoonboek van de FRITZ!Box opslaan en herstellen

Je kunt het telefoonboek van de FRITZ!Box opslaan via de gebruikersinterface. Met behulp van een back-up kun je je telefoonboek altijd herstellen, zodat je bent beschermd tegen verlies van gegevens. Bovendien kun je het telefoonboek overzetten van de ene FRITZ!Box naar de andere, bijvoorbeeld als je overstapt op een ander model FRITZ!Box.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1 Telefoonboek opslaan

1. Klik op "Telephony" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Telephony" op "Telephone Book".
  3. Klik op de knop "Save" en sla het telefoonboek als XML-document op de computer op.

2 Telefoonboek herstellen

1. Klik op "Telephony" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Telephony" op "Telephone Book".
  3. Klik op de knop "Restore". Alle bestaande telefoonboekvermeldingen worden overschreven tijdens het herstellen.
  4. Selecteer via de knop "Bladeren..." het bestand (*XML) waarin het telefoonboek is opgeslagen.
  5. Klik op de knop "Restore Telephone Book".