FRITZ!Box 4040 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 4040 Service

MyFRITZ!-account verwijderen

Als je je MyFRITZ!-account niet meer nodig hebt, kun je de account rechtstreeks verwijderen via myfritz.net:

  1. Open myfritz.net in een webbrowser.
  2. Voer in de betreffende invoervelden het e-mailadres en het MyFRITZ!-wachtwoord in die je hebt gebruikt voor de registratie bij MyFRITZ! en klik op "Aanmelden".

    Opmerking:Als je het MyFRITZ!-wachtwoord niet meer weet, kun je een nieuw wachtwoord instellen voor het MyFRITZ!-account.

  3. Los de captcha op.
  4. Klik rechtsboven aan de rand van de website op de menuknop met 3 punten en dan op "Accountinstellingen".
  5. Klik op "Account wissen".
  6. Schakel de optie "Ja, ik wil mijn MyFRITZ!-account wissen" in en klik op "MyFRITZ!-account wissen".
  7. Klik op de knop "MyFRITZ!-account wissen".

Je MyFRITZ!-account bij AVM is nu volledig verwijderd.

Als de verwijderde MyFRITZ!-account nog steeds in een FRITZ!Box is geconfigureerd, kun je in de betreffende FRITZ!Box de account verwijderen. Klik hiervoor in de FRITZ!Box-gebruikersinterface onder "Internet > MyFRITZ! Account" op de knop "Removing a FRITZ!Box from the MyFRITZ! Account" te klikken.