FRITZ!Box 4040 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 4040 Service

Foutmelding "FRITZ!Box does not have an internal clock"

Bepaalde FRITZ!Box-functies kunnen niet worden geconfigureerd. De foutmelding "FRITZ!Box does not have an internal clock" wordt weergegeven op de betreffende pagina.

1 Tijdserver instellen

1. Klik op "Home Network" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Home Network Overview" in het menu "Home Network".
  3. Klik op de tab "Network Settings".
  4. Geef de NTP-tijdserver op internet op waarmee je de tijd van de FRITZ!Box wilt laten synchroniseren.

Opmerking:Doorgaans is het niet nodig de vooraf geconfigureerde NTP-tijdserver 0.europe.pool.ntp.org te wijzigen. Een lijst van andere NTP-tijdservers vind je hier.

5. Schakel de optie "Making FRITZ!Box available as a time server in the home network" in.