FRITZ!Box 4040 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 4040 Service

Bestand wordt na overdracht niet verwijderd van het USB-opslagmedium

Hoewel een bestand volledig is overgezet naar de onlineopslag, wordt dit bestand niet automatisch verwijderd van het USB-opslagmedium dat is aangesloten op de FRITZ!Box en dat wordt gebruikt als tijdelijk geheugen voor de onlineopslag.

Voorwaarden voor automatisch verwijderen

Nadat de bestanden zijn overgezet op de onlineopslag, blijven alle bestanden eerst bewaard op het USB-opslagmedium dat is aangesloten op de FRITZ!Box, zodat bestandsaanvragen bij de onlineopslag snel kunnen worden beantwoord vanuit het tijdelijk geheugen (cache) van het USB-opslagmedium.

Een bestand wordt automatisch verwijderd van het USB-opslagmedium als aan ten minste één van de volgende voorwaarden wordt voldaan:

  • Er is minder dan 5 MB vrije opslagruimte beschikbaar op het USB-opslagmedium. In dit geval worden bestanden die het langst geleden zijn geopend, verwijderd totdat er ten minste weer 5 MB opslagruimte beschikbaar is.
  • Er is een nieuwere versie van het bestand op de onlineopslag.
  • Het bestand is verwijderd van de onlineopslag.